Select Page

Ha arribat la tardor i això vol dir que torna el Concurs de Halloween de Codelearn. Un any més, la plataforma online es transformarà en un lloc tenebrós on les aranyes, els monstres i les històries de por protagonitzaran l’extraescolar de programació. Del 21 al 28 d’octubre, els nostres alumnes trobaran oberta una secció especial de Halloween a la plataforma on podran demostrar-nos la seva creativitat i espantar-nos amb les seves creacions.

Tots els alumnes de l’extraescolar poden participar al Concurs de Halloween i ho poden fer de dues maneres diferents: editant un vídeo original que estigui relacionat amb aquesta temàtica i tingui una durada màxima d’un minut o fent un dibuix utilitzant el llenguatge de programació Logo, que és el primer llenguatge que aprenen quan s’apunten a l’extraescolar de programació de Codelearn. El concurs està format per quatre categories i, com sempre, la millor proposta de cada categoria aconseguirà un premi.

Com cada any, els alumnes tindran una setmana per poder enviar les seves propostes a través de l’apartat especial que se’ls obrirà a la plataforma, on també tindran la possibilitat de votar els vídeos i dibuixos dels seus companys. El termini per participar al Concurs de Halloween s’obrirà el dilluns 21 d’octubre i es tancarà el 28 d’octubre, i els guanyadors globals s’anunciaran pocs dies després a les xarxes socials.

Per seleccionar els guanyadors, es tindrà en compte la votació popular a la plataforma, però finalment serà el jurat de Codelearn qui valorarà totes les propostes i decidirà els guanyadors de cada categoria. Els criteris que utilitzarà el jurat per valorar les propostes seran l’esforç dels participants i la seva originalitat, així que recordeu que es penalitzarà l’ús de scripts i programes que converteixin imatges en dibuixos automàticament.

En el cas dels dibuixos programats amb Logo, els alumnes participaran a una categoria o una altra en funció de la seva edat, mentre que en el cas de vídeo hi haurà una categoria única.

CATEGORIES

— Logo de 6 a 8 anys
— Logo de 9 a 12 anys
— Logo de 13 a 18 anys
— Vídeo (global)

Cadascú pot enviar un màxim de dues participacions, una feta amb Logo i una en format vídeo.

PREMIS

Com a recompensa, el guanyador global de cada categoria rebrà una Targeta d’Amazon de 50€ i 10.000 punts a la plataforma que podrà utilitzar per comprar-se altres objectes o avatars.

A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors de centre, que rebran 5.000 punts.

Els guanyadors globals s’anunciaran la setmana següent a través de les xarxes socials de Codelearn, així que us recomanem seguir el nostre compte d’Instagram per ser els primers en saber qui son.