Select Page

Avui tanquem un juliol que ha estat ple d’activitats presencials als centres. Hem gaudit molt dels campus tecnològics i hem continuat seguint el mètode a l’extraescolar cada tarda, però ha arribat l’hora de marxar uns dies de vacances. Com cada any, els centres Codelearn estaran tancats durant l’agost, però us recordem que l’extraescolar continua activa cada dia gràcies a la plataforma online. L’alumnat pot seguir accedint a la plataforma sempre que vulgui i treballar al seu ritme des de casa o des de qualsevol lloc del món, de manera que tothom mantingui activa la ment fent exercicis de programació.

A més, com que entenem que amb aquesta calor és més difícil connectar-se, un any més us donem una motivació extra per treballar durant l’agost: hi haurà un rànquing del mes i uns punts especials que només es podran guanyar durant l’agost i suposaran l’accés a premis exclusius vinculats a aquests punts.

La posició al rànquing permetrà aconseguir insígnies especials, com ara la insígnia “August Leader”, reservada només per als 20 primers classificats, i fer exercicis de manera continuada farà que els alumnes puguin guanyar la insígnia “Summer Force”, que es pot aconseguir si es fa feina durant quatre dies seguits i serveix també per guanyar 1000 punts extra. Tanmateix, fer exercicis a l’agost tindrà recompensa independentment de la posició a aquest rànquing, ja que tots aquells alumnes que facin exercicis durant el mes d’agost guanyaran uns punts especials que estaran vinculats a premis especials de la botiga de la plataforma. Entre aquests premis, hi haurà quatre Nintendo Switch Lite i targetes digitals de diferents valors, de manera que l’esforç durant el mes pot tenir una gran recompensa.

D’altra banda, us recordem que a partir de l’1 d’agost l’alumnat es podrà activar el mode lliure de la plataforma. Esperem que aquestes recompenses us ajudin a mantenir certa constància i fer feina durant les pròximes setmanes per no oblidar tot allò que heu après durant el curs i arribar al setembre amb les piles carregades i moltes ganes de continuar aprenent a programar.

Bon estiu a tothom!