Select Page

Després d’una competició intensa,  estem molt contents dels resultats dels nostres alumnes de Codelearn a la Olimpíada Informàtica Espanyola.

 

L’Olimpíada Informàtica Espanyola (OIE) és el concurs anual d’informàtica per a estudiants d’ensenyament secundari i batxillerat d’Espanya, que es ve organitzant des del 1997.

Cada any es seleccionen, mitjançant successives eliminatòries, a quatre concursants per a formar l’equip que representarà a Espanya a l’Olimpíada Informàtica Internacional (IOI).

En aquesta edició volem felicitar a n’Izán Beltrán  de Codelearn Gavà-Viladecans amb un merescut segon lloc i medalla d’OR! Wow! També volem felicitar en Sergi Soler @sergisolerarruf1 ex-alumne de Codelearn Manresa per un cinquè lloc i medalla de PLATA:

Entre els dotze primers classificats també trobem a n’Albert Canales @albertcanalesros de Codelearn Lleida, que va dur a terme un molt bon paper.

Entre los doce primeros clasificados también encontramos a Albert Canales @albertcanalesros de Codelearn Lleida, que llevó a cabo un muy buen papel.

Els quatre millors classificats participaran en la International Olympiad of Informatics que tindrà lloc a l’Agost a Azerbaidjan.

Moltes felicitats  “codelearners” i entrenadors,  continueu així encara falten moltes aventures per aquest 2019!

ATENCIÓ: Ets alumne de Codelearn i et trobes interessat en un pla d’entrenament de competició, demana informació en el teu centre o  info@codelearn.cat

 

Equip Codelearn

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR