Select Page

Després d’un estiu intens,  estem molt contents dels resultats dels nostres alumnes de Codelearn a l’Olimpíada Informàtica Internacional.

La International Olympiad in Informatics (IOI) és una competició anual d’informàtica a nivell internacional on hi participen estudiants d’institut de diversos països convidats, amb l’acompanyament de programes socioculturals. És una de les cinc Olimpíades internacionals de ciències i és una de les competicions informàtiques més prestigioses del món.

La 31ª International Olympiad in Informatics (IOI 2019) es va celebrar a Baku (Azerbaijan) del 4 al 11 d’agost i en aquesta edició volem felicitar n’Izán Beltrán  de Codelearn Gavà-Viladecans, amb un merescut Bronze a la secció Iberoamericana! Wow!

ATENCIÓ: Si ets alumne de Codelearn i estàs interessat en un pla d’entrenament de competició, demana informació al teu centre o a info@codelearn.cat

Moltes felicitats  “codelearners” i entrenadors,  continueu així que encara falten moltes aventures per aquest 2019/2020!

Equip Codelearn

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR