Select Page

El pròxim dimarts, 9 de setembre a les 16h i fins a les 22h, el nou Codelearn Sant Gervasi obre les seves portes, al carrer Balmes 456 de Barcelona.

En Aquest nou centre els nens i joves podran descobrir el món de la programació, la robòtica i el pensament computacional. En definitiva, és la millor extraescolar per al futur dels més joves de casa nostra.

Codelearn us convida que vingueu a inaugurar el nou centre de Sant Gervasi.
Un dia en el que, a més, podreu gaudir d’un circuit de microexperiències, amb Google Glass, Oculus Rift, Mindstorms,…i molt més!

L’objectiu de Codelearn és formar els joves en les habilitats del segle XXI. I és que tal com va dir el cofundador d’Apple, Steve Jobs, “Tothom hauria d’aprendre a programar perquè t’ensenya a pensar”. Per aquest motiu hem creat un mètode integral i únic que, tot jugant com en un videojoc, no busca ensenyar a utilitzar una eina en concret sinó que s’interioritzin conceptes.

La programació i el pensament computacional han arribat a tenir ja un lloc dins les escoles de molts països, com ara el Regne Unit o França, com una assignatura obligatòria més. Es dóna importància a què els més petits aprenguin a programar perquè cada dia depenem més de la tecnologia i els avenços en aquesta matèria estan canviant la nostra realitat.

Avui en dia ja existeix una demanda important de personal qualificat amb domini d’habilitats relacionades amb la programació i el pensament computacional. Aprendre a programar, doncs, només els ajudarà a millorar el seu futur, el futur dels nostres fills.

Inauguració Codelearn1

Inauguració Codelearn2

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR