Codelearn Sant Gervasi obre les portes al món de la programació i la robòtica

http://codelearn.cat/wp-content/uploads/2014/06/codelearn-150x150.jpghttp://codelearn.cat/wp-content/uploads/2014/06/codelearn-150x150.jpg
Codelearn Sant Gervasi obre les portes al món  de la programació i la robòtica

El pròxim dimarts, 9 de setembre a les 16h i fins a les 22h, el nou Codelearn Sant Gervasi obre les seves portes, al carrer Balmes 456 de Barcelona.

En Aquest nou centre els nens i joves podran descobrir el món de la programació, la robòtica i el pensament computacional. En definitiva, és la millor extraescolar per al futur dels més joves de casa nostra.

Codelearn us convida que vingueu a inaugurar el nou centre de Sant Gervasi.
Un dia en el que, a més, podreu gaudir d’un circuit de microexperiències, amb Google Glass, Oculus Rift, Mindstorms,…i molt més!

L’objectiu de Codelearn és formar els joves en les habilitats del segle XXI. I és que tal com va dir el cofundador d’Apple, Steve Jobs, “Tothom hauria d’aprendre a programar perquè t’ensenya a pensar”. Per aquest motiu hem creat un mètode integral i únic que, tot jugant com en un videojoc, no busca ensenyar a utilitzar una eina en concret sinó que s’interioritzin conceptes.

La programació i el pensament computacional han arribat a tenir ja un lloc dins les escoles de molts països, com ara el Regne Unit o França, com una assignatura obligatòria més. Es dóna importància a què els més petits aprenguin a programar perquè cada dia depenem més de la tecnologia i els avenços en aquesta matèria estan canviant la nostra realitat.

Avui en dia ja existeix una demanda important de personal qualificat amb domini d’habilitats relacionades amb la programació i el pensament computacional. Aprendre a programar, doncs, només els ajudarà a millorar el seu futur, el futur dels nostres fills.

Inauguració Codelearn1

Inauguració Codelearn2