Select Page

Arriba Setmana Santa i Codelearn posa en marxa una nova tongada de cursos adients a totes les edats, coneixements i interessos.

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Quins cursos hi ha programats?

Programació a Minecraft usant Scriptcraft (Les Corts)

Edats: 8 a 18
Dates: dies 30 de Març, 31 de Març, 1 d’Abril i 2 d’Abril
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: 120 € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)
On tindrà lloc: 

Codelearn Les Corts
C\ Taquígraf Martí núm. 20
08028 Barcelona (BARCELONA)

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.

EN VULL SABER MÉS

Programació a Minecraft usant Scriptcraft i Impressió 3D (Manresa i Sant Gervasi)

Edats: 8 a 18
Dates: dies 30 de Març, 31 de Març, 1 d’Abril i 2 d’Abril
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: 120 € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)
On tindrà lloc: Aquest curs s’impartirà a dos centres diferents

Codelearn Manresa 
C\ Sant Fruitós núm. 34
08242 Barcelona (BARCELONA)

Codelearn Sant Gervasi
C\ Balmes núm. 456
08022 Barcelona (BARCELONA)

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.  A més, l’alumne aprendrà a instal·lar un Mod que li permetrà generar models 3D de les seves creacions per tal de poder imprimir-los després en una impressora 3D.

EN VULL SABER MÉS

Introducció a la robòtica amb Lego MindStorms EV3 (Manresa i Sant Gervasi)

Edats: 8 a 15
Dates: dies 30 de Març, 31 de Març, 1 d’Abril i 2 d’Abril
Horaris: de 16:30 a 20:00
Preu: 120 €
On tindrà lloc: Aquest curs s’impartirà a dos centres diferents

Codelearn Manresa 
C\ Sant Fruitós núm. 34
08242 Barcelona (BARCELONA)

Codelearn Sant Gervasi
C\ Balmes núm. 456
08022 Barcelona (BARCELONA)

En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms EV3, que són una eina educativa molt versàtil i potent. Durant el transcurs d’aquest taller no només s’introduirà als alumnes en el món de la mecànica, informàtica i electrònica d’una manera lúdica per tal d’animar-los indirectament a estudiar amb més ganes a les seves respectives escoles sinó que es treballaran les dinàmiques i rols que s’esperen dels futurs estudiants universitaris i treballadors de la societat de la informació i la comunicació.

EN VULL SABER MÉS

Introducció a la robòtica amb Arduino (Les Corts)

Edats: 8 a 13
Dates: dies 30 de Març, 31 de Març, 1 d’Abril i 2 d’Abril
Horaris: de 16:30 a 20:00
Preu: 125 € (inclou el material)
On tindrà lloc: 

Codelearn Les Corts
C\ Taquígraf Martí núm. 20
08028 Barcelona (BARCELONA)

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots.

Codelearn organitza aquesta Setmana Santa un curs d’introducció a l’Arduino per a nens i joves. En aquest taller es crearà un robot de la dimensió d’un estoig. Per fer-ho es serraran fustes, després hi enganxarem els motors, es soldaran i es connectarà tot plegat a un dispositiu Arduino dotat de Bluetooth. Però… com es controlarà? Doncs el robot serà radiocontrolat amb una APP que crearà l’alumne mateix pel mòbil! L’alumne usarà el Bluetooth del mòbil i dades internes que aquest ens proporciona com poden ser les de l’inclinòmetre, de manera que com més es girà el mòbil més girarà el robot!!!

Aquest taller pretén donar als alumnes la visió de ser el creador de les seves pròpies joguines i APP, convertint-se així d’un simple consumidor de productes digitals o robots a un creador i programador.

EN VULL SABER MÉS

Quin és el preu dels cursos i en quines dates i hores tindran lloc?

Els cursos tenen diferents preus: aquests es troben indicats a la descripció de cada curs. De la mateixa manera, les dates en les quals s’imparteix cada curs també es troben a la descripció individual de cadascun d’ells.

Cal tenir en compte que existeixen el següents descomptes a aplicar sobre el preu del curs:

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Com ens hi podem inscriure?

Per tal d’inscriure’s en el cursos (o rebre’n més informació), cal que us poseu en contacte amb el centre on s’imparteix el curs al qual voleu assistir:

Codelearn Manresa
Telèfon 938728575

 

Codelearn Barcelona – Sant Gervasi
Telèfon 931 780 626

 

Codelearn Barcelona – Les Corts
Telèfon 933 48 27 95

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR