Select Page

Aquest Nadal Codelearn té preparats una sèrie de cursos adients a totes les edats, coneixements i interessos.

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Quins cursos hi ha programats?

Introducció a la robòtica amb Lego MindStorms (Oliana)

Edats: 8 a 13
Dates: dies 29, 30 i 31 de Desembre
Horaris: de 09:30 a 12:30
Preu: 80 €
On tindrà lloc:

Escola Bressol Municipal
C/ Pau s/n
25790 Oliana (LLEIDA)

En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms, que són una eina educativa molt versàtil i potent. Durant el transcurs d’aquest taller no només s’introduirà als alumnes en el món de la mecànica, informàtica i electrònica d’una manera lúdica per tal d’animar-los indirectament a estudiar amb més ganes a les seves respectives escoles sinó que es treballaran les dinàmiques i rols que s’esperen dels futurs estudiants universitaris i treballadors de la societat de la informació i la comunicació.

EN VULL SABER MÉS

Programació a Minecraft usant Scriptcraft (Les Corts i Sant Gervasi)

Edats: 8 a 18
Dates: dies 29, 30 i 31 de Desembre
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: 120 € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)
On tindrà lloc: Aquest curs s’impartirà a dos centres diferents

Codelearn Les Corts
C\ Taquígraf Martí núm. 20
08028 Barcelona (BARCELONA)

Codelearn Sant Gervasi
C\ Balmes núm. 456
08022 Barcelona (BARCELONA)

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.

EN VULL SABER MÉS

Programació a Minecraft usant Scriptcraft i Impressió 3D (Manresa)

Edats: 8 a 18
Dates: dies 29, 30 i 31 de Desembre
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: 120 € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)
On tindrà lloc:

Codelearn Manresa 
C\ Sant Fruitós núm. 34
08242 Barcelona (BARCELONA)

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.  A més, l’alumne aprendrà a instal·lar un Mod que li permetrà generar models 3D de les seves creacions per tal de poder imprimir-los després en una impressora 3D.

EN VULL SABER MÉS

Quin és el preu dels cursos i en quines dates i hores tindran lloc?

Els cursos tenen diferents preus: aquests es troben indicats a la descripció de cada curs. De la mateixa manera, les dates en les quals s’imparteix cada curs també es troben a la descripció individual de cadascun d’ells.

Cal tenir en compte que existeixen el següents descomptes a aplicar sobre el preu del curs:

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Com ens hi podem inscriure?

Per tal d’inscriure’s en el cursos (o rebre’n més informació), cal que ens truqueu al telèfon +34 938 72 85 75 o ens feu arribar un correu a l’adreça de correu info@codelearn.cat.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR