Select Page

Edats: 8 a 18
Dates: del 21 de juliol al 25 de juliol
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: – € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.

Scriptcraft també inclou un objecte “Drone” de tipus logo que es pot usar per construir edificis complexos, camins, pobles i, fins i tot, ciutats senceres. També incorpora moltes altres característiques que fan de la modificació de Minecraft una tasca senzilla.

Els apartats que cobrirem en aquest curs seran els següents:

  • Instal·lar Scriptcraft
  • La guia d’introducció a la programació a Minecraft
  • L’API de referència de Scriptcraft
  • Anatomia d’un pluguin de Scriptcraft
  • Gestió d’events a Scriptcraft
  • Exemples

Podeu fer ja la reserva trucant al 93.872.85.75, enviant-nos un mail a info@codelearn.cat o venint directament a Codelearn (places limitades).

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR