Select Page

Edats: 8 a 13
Dates: del 7 de juliol al 11 de juliol
Horaris: de 15:00 a 18:00
Preu: – €

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots o sistemes digitals (o domòtics). En aquest curs l’alumne construirà una maqueta d’una casa o d’una part d’una casa i, a través de motors, LEDs, i altres sensors i actuadors electrònics connectats a una placa Arduino, ho automatitzarà tot. Per exemple, l’alumna farà que quan es faci fosc s’engeguin automàticament els llums de la maqueta, si la banyera està massa plena d’aigua programarà que soni una alarma, que la porta del garatge pugi o s’abaixi automàticament, etc. A més, connectarem el sistema construit al PC amb un programa que farem nosaltres mateixos per tal de veure en temps real tota la informació del que està succeïnt i poder així controlar l’estat de la casa.

Així, durant el transcurs del curs l’alumne coneixerà els principis bàsics d’electrònica per a poder manipular la plataforma, i desenvoluparan alguns projectes pràctics amb els que veuran un ventall de possibilitats de tot el que es pot arribar a fer amb l’Arduino.

(El preu no inclou material, però si algú s’ho vol quedar després ho podrà pagar-lo i quedar-s’ho).

Podeu fer ja la reserva trucant al 93.872.85.75, enviant-nos un mail a info@codelearn.cat o venint directament a Codelearn (places limitades).

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR