Select Page

Edats: 8 a 13
Dates: dies 30 de Març, 31 de Març, 1 d’Abril i 2 d’Abril
Horaris: de 16:30 a 20:00
Preu: 125 € (inclou el material)
On tindrà lloc: 

Codelearn Les Corts
C\ Taquígraf Martí núm. 20
08028 Barcelona (BARCELONA)

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots.

Codelearn organitza aquesta Setmana Santa un curs d’introducció a l’Arduino per a nens i joves. En aquest taller es crearà un robot de la dimensió d’un estoig. Per fer-ho es serraran fustes, després hi enganxarem els motors, es soldaran i es connectarà tot plegat a un dispositiu Arduino dotat de Bluetooth. Però… com es controlarà? Doncs el robot serà radiocontrolat amb una APP que crearà l’alumne mateix pel mòbil! L’alumne usarà el Bluetooth del mòbil i dades internes que aquest ens proporciona com poden ser les de l’inclinòmetre, de manera que com més es girà el mòbil més girarà el robot!!!

Aquest taller pretén donar als alumnes la visió de ser el creador de les seves pròpies joguines i APP, convertint-se així d’un simple consumidor de productes digitals o robots a un creador i programador.

Podeu fer ja la reserva a:

  • CODELEARN LES CORTS: telèfon 93.348.27.95, enviant-nos un mail a lescorts@codelearn.cat o venint directament a Codelearn (places limitades).

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR