Curs de Nadal: Programació a Minecraft usant Scriptcraft i Impressió 3D (Manresa)

PLACES ESGOTADES – Podeu trucar al telèfon 93.872.85.75, enviar-nos un mail a info@codelearn.cat o venir directament a Codelearn per entrar a la llista d’espera per si hi hagués alguna baixa d’última hora.

Edats: 8 a 18
Dates: dies 29, 30 i 31 de desembre
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: 120 € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)
On tindrà lloc:

Codelearn Manresa 
C\ Sant Fruitós núm. 34
08242 Barcelona (BARCELONA)

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.

Scriptcraft també inclou un objecte “Drone” de tipus logo que es pot usar per construir edificis complexos, camins, pobles i, fins i tot, ciutats senceres. També incorpora moltes altres característiques que fan de la modificació de Minecraft una tasca senzilla.

A més, aprendrem a instal·lar en el nostre propi servidor el Mod PrintBot. Aquest permet capturar fragments del nostre món de Minecraft i convertir-los en models 3D. Aquests models 3D, amb pocs canvis, poden ser impressos per una impressora 3D.

Els apartats que cobrirem en aquest curs seran els següents:

  • Instal·lar Scriptcraft
  • La guia d’introducció a la programació a Minecraft
  • L’API de referència de Scriptcraft
  • Anatomia d’un pluguin de Scriptcraft
  • Gestió d’events a Scriptcraft
  • Instal·lar el Mod PrintBot
  • Generació de models 3D
  • Exemples

Podeu fer ja la reserva trucant al 93.872.85.75, enviant-nos un mail a info@codelearn.cat o venint directament a Codelearn (places limitades).

cursminecraft3Dmanresa