Select Page

Edats: 8 a 13
Dates: 29, 30 i 31 de desembre
Horaris: de 09:30 a 12:30
Preu: 80 €
On tindrà lloc:

Escola Bressol Municipal
C/ Pau s/n
25790 Oliana (LLEIDA)

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms, que són una eina educativa molt versàtil i potent. Actualment aquests robots, que estan valorats sobre uns 350€ es fan servir en les escoles més innovadores per tal de treballar indirectament la capacitat per resoldre problemes matemàtics i l’habilitat de treball en equip. En els països anglosaxons és una eina pedagògica més, com ho vindria a ser una pissarra.

Durant el transcurs d’aquest taller no només s’introduirà als alumnes en el món de la mecànica, informàtica i electrònica d’una manera lúdica per tal d’animar-los indirectament a estudiar amb més ganes a les seves respectives escoles les matèries STEM (science, technology, engineering, and mathematics) sinó que es treballaran les dinàmiques i rols que s’esperen dels futurs estudiants universitaris i treballadors de la societat de la informació i la comunicació: capacitat de treball en equip, imaginació, creativitats i dots comunicatives. Cada dia del taller es treballarà durant uns 20 minuts en anglès. No fa falta tenir nivell elevat, es partirà del nivell dels alumnes. Això consistirà en fer-los parlar, escoltar i relacionar-se en aquesta llengua durant aquest període de 20 minuts.

Què aprendrà l’alumne/a?

  • Fonaments de robòtica: motors i sensors.
  • Què són els sensors i els actuadors.
  • Es treballaràn conceptes de matemàtiques i de geometria.
  • Un llenguatge de programació de robots basat amb l’eina professional d’enginyeria LabVIEW.
  • Nocions de mecànica: esforços, càrregues, etc.

Què farà l’alumne?

  • Construirà robots.
  • Programarà robots.
  • Agafar-li gust a la ciència i, amb una mica de sort, també a l’estudi.
  • Formarà part de reptes que s’hauran de resoldre mitjançant el treball en equip i col·laborativament.
  • Robots que segueixen línies, eviten obstacles, parlen i moltes més coses!

Podeu fer ja la reserva trucant al 93.872.85.75, enviant-nos un mail a info@codelearn.cat o venint directament a Codelearn (places limitades).

Print

Imatge d’Eirik Refsdal

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR