Select Page

Per tal de celebrar el Nadal amb els alumnes, des de Codelearn hem pensat en realitzar un concurs de postals de Nadal animades.

La idea consisteix en què els alumnes facin servir Snap! per dissenyar una postal animada que serveixi per felicitar les festes nadalenques a tothom. La millor d’entre totes les postals realitzades s’endurà un premi.

En aquesta ocasió hi haurà categories segons les edats:

– De 6 a 8 anys
– De 9 a 12 anys
– De 13 a 18 anys

Hi haurà un premi global per al millor de tot Codelearn per cada categoria i un guanyador per cada Centre Codelearn.

El concurs tindrà lloc des del divendres 24 de novembre al dijous 21 de desembre de 2107 a les 23:59h. Durant el dia divendres 22 de desembre es faran públics els guanyadors (a les xarxes socials).

El jurat estarà format, entre d’altres, per en Joan Vives, l’artista que està darrera el disseny dels personatges que t’acompanyen en les teves aventures!

El funcionament del concurs consistira en què durant els dies que duri el mateix, hi haurà disponible una nova aventura de nom “Concurs de Nadal” que contindrà una sola fitxa de mode lliure Snap! on els alumnes que vulguin participar hauran de fer el seu disseny de postal. Així que, els participants, recordeu fer servir el mode lliure de prova abans d’enviar el vostre disseny definitiu.

Participa i guanya un dels nostres premis!

medalla-nadal

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR