Select Page

Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya, organitza aquesta primavera el Karel Challenge 2017, una competició de programació per a nens i joves de 7 a 18 anys.

Mitjançant un joc en què es valora la velocitat, l’estratègia i la correctesa a l’hora de programar, els alumnes de Codelearn que ho desitgin podran participar i optar a premis, primer en les semifinals de cada centre, i aquells que es classifiquin, a la final nacional.

La finalitat de la competició és la de visualitzar la cara més emocionant d’un concurs de programació, així com difondre aquesta i el pensament computacional entre els i les joves de Catalunya.

El públic de la final podrà tenir una visió diferent del que és la programació, de com les diferents estratègies dels concursants han de ser codificades al llenguatge dels ordinadors per tal de competir entre elles, i entendran millor com funcionen internament els videojocs. Esperem que el públic animi, se sorprengui, es diverteixi, i ajudi a crear ambient i emoció per als participants que competeixen en la final.

Calendari:

Del 25 d’abril al 19 de maig: pràctica lliure

Del 20 al 28 de maig: inici de la competició. En aquest període es realitzaran les semifinals per centre. Passen 4 alumnes per centre.

Dissabte 3 de juny: Final global entre els els guanyadors de cada centre. La final tindrà lloc a l’Ateneu de Fabricació de Les Corts, a Barcelona (mapa). Serà d’accés públic, per tant, podran venir les famílies i altres interessats, però només podran participar els guanyadors dels centres que s’hagin classificat.

Preguem als participants que arribin a partir de les 9:30 per a poder començar les partides a les 10. La previsió és que l’entrega de premis sigui als volts de les 13.

El guanyador s’endurà una Nintendo Switch.

A mida que hi hagi més informació us l’anirem comunicant.

Bona sort a tots els participants!!

Patrocinadors i col·laboradors:




Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR