Select Page

Després d’un curs escolar marcat per les restriccions degudes a la pandèmia, les extraescolars poden recuperar més o menys la normalitat, tant a les acadèmies com a les escoles. Ara que falten pocs dies per començar el nou curs, i després d’uns mesos en què el procés de digitalització de les empreses s’ha accelerat i el sector TIC no ha deixat de créixer mentre altres sectors quedaven pràcticament aturats per la pandèmia, estem més convençuts que mai de la importància d’adquirir noves competències digitals i altres habilitats transversals.

En aquest sentit, a Codelearn ens centrem sobretot en treballar el pensament computacional, l’habilitat d’aprendre a aprendre, que ens ajuda a trobar solucions per a problemes de qualsevol tipus, i ho fem mentre aprenem a programar, que és segurament l’habilitat tècnica més important del segle XXI. Però, més enllà d’adquirir unes competències digitals que necessitaran en un futur quan entrin al mercat laboral, aprendre a programar des de petits té molts avantatges per al desenvolupament dels nens i nenes: a través de l’aprenentatge de la programació podem adquirir habilitats com el treball en equip, l’adaptabilitat, la creativitat, el pensament crític o el pensament lògic, entre altres.

Per aconseguir-ho, hem desenvolupat un mètode únic i un pla d’estudis detallat que permet que els més joves aprenguin diferents llenguatges de programació i tecnologies de manera progressiva. Així, a diferència d’altres extraescolars tecnològiques, no ens centrem en un únic programa o llenguatge, que tard o d’hora quedarà obsolet, sinó que volem que els infants i adolescents adquireixin unes competències i unes habilitats que els durin tota la vida. El pla d’estudis segueix un ordre lògic i ha estat dissenyat per experts en tecnologia i educació; d’aquesta manera, podem assegurar-nos que els alumnes de Codelearn practiquen contínuament els conceptes que han après i els poden anar interioritzant mentre n’aprenen de nous.

La base del mètode Codelearn és una plataforma online gràcies a la qual cada alumne pot avançar al seu ritme, de manera que es respecten les necessitats de cadascú i el seu procés d’aprenentatge. Els alumnes poden seguir el mètode durant anys i anar adquirint coneixements primer més bàsics i després més especialitzats; el nostre objectiu és que siguin capaços de dur a terme els seus propis projectes i deixin de ser només consumidors per esdevenir també creadors de tecnologia.

Si al teu fill/a li agrada la tecnologia i t’agradaria apuntar-lo a una activitat que l’ajudés a treballar diferents habilitats, busca el centre Codelearn més proper i contacta-hi per venir a provar la nostra extraescolar de programació de manera gratuïta i sense cap compromís. I, si no vius a prop d’una acadèmia, no et preocupis: el mètode Codelearn es pot seguir des de qualsevol lloc del món amb la modalitat online.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR