Select Page
Codelearn arriba a Gavà! A partir d’aquest mes de juliol els nens, nenes i joves de Gavà podran passar-s’ho d’allò més bé a la vegada que aprenen i desenvolupen un seguit d’habilitats útils i, cada dia més, imprescindibles per al seu futur.

Pots realitzar ja la teva reserva a seguint aquest enllaç!

[styled_box title=”Programació a Minecraft amb Scriptcraft” class=”sb_yellow”]

Ubicacions i dates:

Gavà -Del 13 de Juliol al 17 de Juliol

Codelearn Gavà (C/Sant Joan, núm. 24 08050 Gavà)

Horari: 09:30h a 13:30h

Preu: 125 €

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a:

– Instal·lar i posar en marxa el seu propi servidor de Minecraft

– Crear el seu propi món mitjançant la programació

– Donar permisos perquè altres jugadors puguin visitar el seu món de Minecraft

[/styled_box]

[styled_box title=”Introducció a la robòtica amb Lego Mindstorms” class=”sb_yellow”]

Ubicacions i dates:

Gavà -Del 20 de Juliol al 24 de Juliol

Codelearn Gavà (C/Sant Joan, núm. 24 08050 Gavà)

Horari: 09:30h a 13:30h

Preu: 125 €

En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms EV3, que són una eina educativa molt versàtil i potent. Durant el transcurs d’aquest taller no només s’introduirà als alumnes en el món de la mecànica, informàtica i electrònica d’una manera lúdica per tal d’animar-los indirectament a estudiar amb més ganes a les seves respectives escoles les matèries STEM (science, technology, engineering, and mathematics) sinó que es treballaran les dinàmiques i rols que s’esperen dels futurs estudiants universitaris i treballadors de la societat de la informació i la comunicació: capacitat de treball en equip, imaginació, creativitats i dots comunicatives. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a:

– Seguir guies de muntatge per construir diversos models de robot

– Conèixer els components bàsics d’un robot

– Conèixer l’entorn de programació dels robots de Lego per escriure programes senzills

[/styled_box]

[styled_box title=”Programació de Videojocs” class=”sb_yellow”]

Ubicacions i dates:

Gavà -Del 27 de Juliol al 31 de Juliol

Codelearn Gavà (C/Sant Joan, núm. 24 08050 Gavà)

Horari: 09:30h a 13:30h

Preu: 125 €

Scratch és un entorn de programació visual i multimèdia, destinat a la realització i difusió de seqüències animades i a l’aprenentatge de la programació. Ofereix una interfície intuïtiva i molt fàcil de comprendre que els alumnes faran servir per crear els seus propis projectes, aprenent molt sobre la seva concepció. Partint d’una idea, s’ha de crear el prototip funcional, és a dir, un model, i aportar i experimentar les solucions que consideri. Quan no funcioni s’haurà de tornar enrere i corregir.

[/styled_box]

 

I si vols venir a més d’un Campus Setmanal, aprofita els nostres preus especials!

Setmanes Import Final
1 125 €
2 230 €
3 345 €

Per realitzar una inscripció en més d’un Campus, envia’ns un correu a info@codelearn.cat amb la informació de contacte i el nom dels Campus als quals voleu participar i us respondrem amb tota la informació!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR