Alta a l’extraescolar de Codelearn

  • L’extraescolar del mètode Codelearn es fa durant tot l’any als nostres centres o a través d’Internet.
  • A partir de 7 anys, sense límit d’edat.

 

Què fan a l’extraescolar?

Amb el mètode Codelearn aprendran programació i pensament computacional. Gràcies a això podran crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… És la potència del pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

No et conformis amb menys! Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot.

En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyem la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

 

Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes.

El nostre objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

L’edat mínima requerida és de 7 anys i no hi ha límit. Ara bé, com que és un mètode a llarg termini, òbviament és millor començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpiga llegir amb fluïdesa.

Per donar-te d’alta o informar-te dels preus, busca el teu centre més proper, entra a la seva pàgina fent clic sobre la imatge del centre que vulguis i omple el formulari d’inscripció a l’extraescolar que hi trobaràs.

Com ens hi podem inscriure?

Troba el teu centre més proper i contacta-hi per iniciar el procés d’inscripció! Aquí pots trobar el llistat de centres.
Si no tens cap centre a prop, o vols fer l’extraescolar per internet, pots fer l’alta seguint aquest enllaç.