Select Page

Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya, organitza aquesta primavera el Karel Challenge 2018, la segona edició d’aquesta competició de programació per a nens i joves de 7 a 18 anys.

Mitjançant un joc / e-sport en què es valora la velocitat, l’estratègia i la correctesa a l’hora de programar, els alumnes de Codelearn que ho desitgin, així com tots aquells interessats externs, podran participar i optar a premis, primer en les semifinals de cada centre, i aquells que es classifiquin, a la final nacional.

La finalitat de la competició és la de visualitzar la cara més emocionant d’un concurs de programació, així com difondre aquesta i el pensament computacional entre els i les joves de Catalunya.

Els participants controlaran un robot virtual, el Karel, en diferents escenaris on hauran de superar obstacles i agafar objectes, completant l’objectiu i arribant a la sortida abans que els rivals. La velocitat i l’estratègia són clau per guanyar.

Esperem que el públic animi, se sorprengui, es diverteixi, i ajudi a crear ambient i emoció per als participants que competeixen en la final.

Aquest any hem inclòs una novetat: hi haurà dues categories! Els nascuts del 2007 en endavant participaran al Karel Challenge Junior, i els nascuts fins a l’any 2006 inclòs, ho faran a la categoria Senior.

Calendari:

Del 04 d’abril al 06 de maig: partides classificatòries a cada centre i online.

Dissabte 19 de maig: En aquesta data es realitzaran les semifinals per centre. Passaran a la final 4 alumnes per centre Codelearn (2 per centre en el cas de la categoria Junior).

Dissabte 2 de juny: Final global entre els els guanyadors de cada centre. La final tindrà lloc al Campus Nord de la UPC. Edifici B3, Sala Àgora. L’accés a aquesta Sala és per la Plaça del Mig.

El Campus Nord disposa d’un pàrquing de pagament (Interparking UPC Campus Nord) ubicat al Carrer de Jordi Girona, 29, 08034 Barcelona. Tot i així, en ser dissabte és possible trobar aparcament pels voltants del Campus Nord.

Aquesta final serà d’accés públic, per tant, podran venir les famílies i altres interessats, però només podran participar els guanyadors dels centres que s’hagin classificat.

Es convoca a tots els participants a partir de les 09:45 per tal de fer el registre. La final començarà puntualment a les 10:00. S’estima que l’entrega de premis serà als volts de les 13:00h.

El guanyador de la competició senior s’endurà un Ordinador Portàtil Macbook Air 13′ i el guanyador de la categoria infantil s’endurà una Tablet Huawei Mediapad M3 Lite 10

A més, al final de la competició es durà a terme el sorteig d’una Impressora 3D entre tots els participants!

A mida que hi hagi més informació us l’anirem comunicant.

Bona sort a tots els participants!!

Patrocinadors i col·laboradors:

 



Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR