Select Page

OBRE EL TEU CENTRE

Franquícies

Aidez-nous à diffondre la pensée computationnelle

Per què els nens ens prefereixen?

 

— Plataforma online gamificada

— Aprenentatge a llarg termini que segueix un pla d’estudis detallat

— Els professors són molt més que això, són els mentors dels alumnes

— Aprenentatge combinat

Codelearn és l’acadèmia de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya. El nostre mètode té diferents pilars que ens converteixen en el projecte educatiu més avançat.

Tenim una plataforma online que és com un joc, on els nens entren amb el seu usuari i poden avançar i aprendre al seu ritme. És una eina d’e-learning feta totalment pel nostre equip de desenvolupament, que en alguns casos compaginen la seva feina en importants empreses del sector de la tecnologia amb la creació de noves eines i jocs per als alumnes de Codelearn.

La plataforma està en constant evolució i s’adapta a l’edat i nivell de cada estudiant. També ofereix eines als professors per poder fer de mentor a l’alumne de forma més eficaç.

Els continguts que ensenyem als alumnes són propis i han estat elaborats pel nostre equip multidisciplinar, on col·laboren professors universitaris, enginyers de tot tipus, mestres i pedagogs. Estan en procés de revisió i millora contínua i, gràcies al fet de tenir contacte diari amb els alumnes i posar-los a prova amb ells, podem aconseguir els materials que més motiven i fan avançar als nens.

Utilitzem la millor eina per a cada cosa que volem ensenyar. Scratch està de moda i permet moltes coses, però no sempre és la millor elecció. El mateix passa amb els robots Lego Mindstorms, que són molt populars, però també són limitats. A Codelearn aprendran aquest i tot tipus d’altres llenguatges de programació, inclosos els que s’utilitzen de forma professional, com ara Python, i al mateix temps faran robòtica, impressió 3D, Minecraft…

Gràcies al fet de disposar de centres propis, els nostres alumnes no estan limitats a un horari totalment fix durant la setmana i poden recuperar fàcilment festes o malalties, cosa que no és possible a les extraescolars que es fan a les escoles. Tot plegat fa que tinguem una relació més propera i de confiança amb l’alumne.

Escola de programació
Alumna de Codelearn
Curs de robòtica amb Lego Mindstorms

Model de franquícia

 

El franquiciat és el responsable de la formació als alumnes Codelearn en una determinada zona. Gràcies a la plataforma, l’alumne pot seguir el curs de forma totalment online. Tanmateix, moltes vegades li caldrà la figura d’un tutor o mentor que l’ajudi en allò més complicat. I també l’animarà poder compartir els progressos i fer projectes conjunts amb amics que estiguin aprenent el mateix. És per això que donem també molta importància a la formació presencial.

Pot ser-hi ell mateix personalment com a professor/mentor, si té els coneixements que demanem i fa la formació necessària, o pot escollir ser franquiciat com a inversió i contractar altres professors que facin la classe.

La inversió requerida és mitjana: no és com muntar un restaurant, però cal llogar i adequar un local. Aquest local i el cost del personal són els principals costos.

Us interessa el projecte i voleu formar-ne part? Contacteu amb nosaltres per a més informació! Envieu-nos el vostre CV i expliqueu-nos quina relació teniu amb el món de la tecnologia i de l’educació. El següent pas serà concertar una cita per a conèixer-nos i veure si encaixem mútuament.

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR