Franquícies Codelearn – obre el teu centre!

Codelearn és l’acadèmia més gran de programació, robòtica i pensament computacional de Catalunya.

Per què els nens ens prefereixen?

El nostre mètode té diferents pilars que ens converteixen en el projecte educatiu més avançat.

Tenim una plataforma online que és com un joc, on els nens entren amb el seu usuari i poden avançar i aprendre al seu ritme. És una eina d’e-learning feta totalment per nosaltres, gràcies al nostre equip de desenvolupament, que en alguns casos compaginen la seva feina en importants empreses del sector de la tecnologia amb la creació de noves eines i jocs per als alumnes de Codelearn.

La plataforma està en constant evolució, i s’adapta a l’edat i nivell de cada estudiant. També ofereix eines als professors, per a poder fer de mentor a l’alumne de forma més eficaç.

Els continguts que ensenyem els alumnes són propis, elaborats pel nostre equip multidisciplinar, on col·laboren professors universitaris, enginyers de tot tipus, mestres i pedagogs. Estan en procés de revisió i millora contínua, i gràcies a tenir contacte diari i posar-los a prova amb molts estudiants, podem aconseguir els materials que més motiven i fan avançar als nens.

Utilitzem la millor eina per a cada cosa que volem ensenyar. Scratch està de moda i permet moltes coses, però no sempre és la millor elecció. El mateix passa amb els robots Lego Mindstorms, populars, però limitats. A Codelearn aprendran aquest i tot tipus d’altres llenguatges, inclosos els que s’utilitzen de forma professional, com ara Python, i al mateix temps faran robòtica, impressió 3D, Minecraft…

Gràcies a disposar de centres propis, els nostres alumnes no estan limitats a un horari totalment fix a la setmana, i poden recuperar fàcilment festes o malalties, cosa que no és possible en les extraescolars fetes en escoles. Tot plegat fa que tinguem una relació més propera i de confiança amb l’alumne.

Model de franquícia

El franquiciat és el responsable de la formació als alumnes Codelearn en una determinada zona.

Gràcies a la plataforma, l’alumne pot seguir el curs de forma totalment online. Però molts cops li caldrà la figura d’un tutor o mentor que l’ajudi en allò més complicat. I també l’animarà poder compartir els progressos i fer projectes conjunts amb amics que estiguin aprenent el mateix. És per això que donem també molta importància a la formació presencial.

Pot estar ell mateix personalment com a professor/mentor, si té els coneixements que demanem i fa la formació necessària, o pot escollir ser franquiciat com a inversió, contractant altres professors que facin la classe.

La inversió requerida és mitjana. No és com muntar un restaurant, però cal llogar i adequar un local. Aquest, i el cost del personal, són els principals costos.

Us interessa? Contacteu amb nosaltres per a més informació. Envieu-nos el CV i expliqueu-nos quina relació teniu amb el món de la tecnologia i de l’educació. El següent pas serà concertar una cita per a coneixer-nos i veure si encaixem mútuament.