Select Page

El curs 2024-2025 ja està plenament en marxa i l’associació DEQ4Future ha obert novament el període de sol·licitud de beques per aprendre programació i robòtica a qualsevol dels seus centres col·laboradors, entre els quals hi podeu trobar els centres Codelearn.

La missió de DEQ4Future és promocionar l’accés igualitari a la tecnologia i els seus objectius son fomentar l’educació STEAM entre els més joves i apostar pel talent digital evitant l’exclusió i la falta d’accés a l’educació per motius econòmics i/o socials. Les beques que ofereix l’associació han estat pensades per facilitar als alumnes l’accés a extraescolars tecnològiques, subvencionant fins a un 70% de l’import d’aquests estudis.

El període de sol·licitud estarà obert fins al 14 d’octubre de 2024, data màxima per enviar tota la documentació necessària. Les entrevistes es duran a terme el 21 d’octubre i la data de resolució és el 25 d’octubre de 2024.

Els criteris per accedir a les beques de DEQ4Future són els següents:

— Tenir entre 8 i 16 anys.
— Residir dins l’Estat espanyol.
— Poder acreditar haver rebut algun tipus de beca pública durant el darrer any, per exemple beques de menjador, transport o material.
— Presentar una sol·licitud dins del període establert (del 20 de setembre al 14 d’octubre).
— Aportar tota la documentació requerida (notes de l’alumne el curs anterior i document acreditatiu d’haver rebut alguna beca el curs passat).
— Realitzar una entrevista personal el dia i l’hora acordats amb el centre.

Es tindrà en compte el rendiment dels alumnes durant el curs anterior i l’assignació del centre es farà en funció de la ubicació geogràfica, amb la possibilitat també de poder seguir els estudis de manera online en cas que l’alumne no tingui cap centre a prop.

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria i altres projectes d’aquesta associació a la web de DEQ4Future i podeu accedir al formulari de sol·licitud a través d’aquest enllaç.