Quina diferència hi ha entre Codelearn amb les classes d’informàtica que ja fan a l’escola o altres acadèmies?

No s’ensenyen les mateixes coses, ni de la mateixa forma. És la mateixa diferència entre saber conduir i saber construir un cotxe. A l’escola i a la majoria d’acadèmies simplement s’ensenya a utilizar alguns programes de l’ordinador. A Codelearn, ensenyem a crear-ne de nous.

En les classes d’informàtica habituals, els nens només aprenen mecànicament a fer un seguit de tasques, i a utilitzar programes que pocs anys després queden desfasats. La programació i el pensament computacional estimulen en canvi habilitats com la creativitat o la capacitat de resoldre problemes, i a més aquestes habilitats un cop desenvolupades perduren per sempre.

Respecte a altres acadèmies de programació (no d’informàtica), Codelearn compta amb un mètode únic, creat gràcies a l’experiència de professionals, que assegura que l’alumne assimila correctament els continguts i a més a més ho fa divertint-se.

A Codelearn l’aprenentatge és un procés a llarg termini, ja que la programació, d’igual forma que aprendre un idioma o a tocar un instrument, no és quelcom que es pugui aprendre en un curset, sinó a base d’anys de pràctica. Per això també és important que l’alumne comenci jove a aprendre’n, ja que d’aquesta manera pot arribar a l’edat adulta amb grans capacitats.