Select Page

Codelearn oferirà el proper dissabte 30 de Novembre un curs orientat a pares, per a saber com gestionar l’ús de l’ordinador i l’accés a Internet per part dels nostres fills.

Avui en dia, d’ordinadors i Internet, els nens en saben tant o més que nosaltres. Es parla a vegades que ells són “nadius digitals”, ja que des de petits han tingut accés a les noves tecnologies, a diferència de la majoria de pares, que les han anat aprenent i incorporant al llarg de la seva vida.

Actualment, Internet és un element clau en l’educació. És una eina molt potent, la que conté més informació, plataformes i possibilitats per aprendre. Però és també una arma de doble fil. Tot allò que ofereix (Messenger, Facebook, Skype, blogs…), sabem com ho estan utilitzant? Quins perills poden tenir? Què fer en cas de problemes?

De tot això en parlarem a Codelearn. L’objectiu és conèixer els riscos existents, i les eines i bones pràctiques per a evitar-los, mantenint d’aquesta forma la privacitat i seguretat. Els nens molts cops no són conscients de quines són les possibles conseqüències d’accions com ara pujar un vídeo a Youtube o navegar per certes pàgines. Gràcies a una correcta informació, podrem educar-los en aquest aspecte i evitar-los problemes.

Data: 30 de novembre
Hora: 10:30-13:30
Preu: – €
Pioners Codelearn: 1 plaça gratuïta, acompanyant: – €

Places limitades!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR