Select Page

Horaris

El nostre local de Manresa està obert de 17 a 21 hores, de dilluns a divendres.

Amb el nostre mètode, l’estudiant cal que treballi dia a dia a casa fent els exercicis que li apareixeran a la plataforma. Un cop a la setmana ve a Codelearn, on se li fa un seguiment personalitzat, se li resolen dubtes, etc. Cada estudiant evoluciona al seu ritme.

Dins d’aquesta finestra de 17 a 21 hores, podeu triar el dia i l’hora que us vagi més bé en el moment de fer la inscripció. També us podem orientar ja que dins el possible intentem agrupar els nens i joves segons edat, per tal de que quan vinguin es trobin altres estudiants d’edat similar.

Preus

Podeu descarregar-vos el següent pdf amb els preus 2013

Quin material es necessita?

L’estudiant ha de disposar de un ordinador portàtil propi amb el que pugui treballar cada dia des de casa, i l’ha de portar el dia que ve a Codelearn. També ha de disposar de connexió a Internet des de casa, per tal de poder-se connectar a la nostra plataforma. No cal instal·lar res a l’ordinador ja que s’accedeix a la plataforma a través d’un navegador normal, com ara el Firefox o el Chrome.

Edats

Es poden matricular nens a partir de que poden llegir amb facilitat (uns 7 anys) fins als 18.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR