Select Page

Una impressora 3D és una màquina capaç de realitzar “impressions” de dissenys en 3D, creant peces o maquetes volumètriques a partir d’un disseny fet per ordinador.

Aquest sistema d’impressió sorgeix amb la idea de convertir fitxers 2D en prototips reals o 3D. De manera habitual s’han usat en la prefabricació de peces o components en sectors com l’arquitectura i el disseny industrial. Actualment s’està extenent el seu ús en la fabricació de pròtesis mèdiques, ja que la impressió 3D permet adaptar cada peça fabricada a les característiques exactes de cada pacient.

 

Els dies 11 i 12 d’Octubre alguns membres de l’equip de Codelearn es van desplaçar fins a Olot on van realitzar el Workshop d’impressores 3D.

FullSizeRender (1)

El taller, consistent en el muntatge des de zero d’una impressora 3D OpenSource i la seva posterior calibració, ha permès a l’equip de Codelearn conèixer de primera mà aquesta tecnologia que cada vegada més comença a formar part del dia a dia de més gent.

I tu? Ja coneixes la impressió 3D? A què esperes? Vine al teu centre Codelearn més proper per conèixer-ne més!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR